Student og vil jobbe som crew på Forskningstorget 2016?

Dersom du blir en del av vårt studentcrew vil du få være med på avviklingen av Forskningstorget i Oslo. Vi lover deg noen hektiske, men veldig morsomme dager. Universitetsplassen vil syde av nysgjerrige barn og voksne. Du vil få tid til å besøke våre mange boder og få et innblikk i hva det for tiden forskes på. Ikke minst vil du også få jobbe sammen med studenter fra HiOA, UiO og NMBU.

Vi søker studenter som har lyst til å være med og ta i et tak under arrangementet. Arbeidsoppgavene er mange, fra å gi informasjon til besøkende, dele ut kataloger/brosjyrer, holde det rent og ryddig på torget, samt serviceoppgaver overfor publikum og deltakere. I det hele tatt være med og sørge for at Forskningstorget blir et vellykket arrangement.

Forskningstorget i Oslo, er et arrangement i forbindelse med de landsomfattende Forskningsdagene initiert av Norges forskningsråd.

Miniforsker'n

Miniforsker’n

Vi har behov for et mannskap på ca. 15 stk. i dagene 22, 23. og 24. september. Arbeidstiden er ettermiddag/kveld torsdag, og fra ca. kl. 08.00 til 19.00 fredag og lørdag. Du kan ikke selv bestemme når du skal jobbe, men vi vil prøve å tilpasse arbeidstiden etter dine ønsker.

Arbeidet lønnes med timelønn på 164,30,- i timen. Vi spanderer lunsj de dagene/den dagen du jobber. Du ha arbeids- og oppholdstillatelse i Norge for å kunne jobbe hos oss.

Vi imøteser en søknad fra nettopp deg!

SØKNADSFRIST: Torsdag 8. september 2016.

Søk her: Søknadsskjema crew Forskningstorget 2016