Norges forskningsråd

Hva skjer i mellomrommet?

Elever tester ut årets forskningskampanje. Foto: Thomas Keilman, Forskningsrådet

Elever tester ut årets forskningskampanje. Foto: Thomas Keilman, Forskningsrådet

Kom og prøv deg som forsker, fortell forskerne hva vi må forske mer på, og prøv deg som magiker med ny teknologi. Det er i mellomrommet det skjer!

I Forskningskampanjen de siste årene har elever blant annet registrert 15 000 skolemåltider og femdoblet antall registrerte observasjoner av meitemarkarter i Norge. Kom og se hvordan!

I år handler kampanjen om språk. Hvilke ord og uttrykk er populære blant barn og unge? Hvor mange språk behersker norske elever? Bli med og ta tempen på språket!

Hva betyr klimaendringene for deg?

Hva føler du når du ser hva forskere, politikere og ungdom sier om klimaendringene? Hvordan tror du klimaendringene vil påvirke livet ditt?  Møt forskere som vil vite mer om dine følelser og tanker.

Norge og verden i 1814

Hør hva svensker, engelskmenn, dansker og andre mente om Norge i 1814! Prøv å tyde brev som ble skrevet om oss på gotisk. Du kan også se og smake på varer vi kjøpte fra fjern og nær for 200 år siden.

Teknologi eller magi?

I mellomrommet mellom teknologi og mennesker skjer det mye spennende. Kom og prøv ut virtuell teknologi gir deg en følelse av å være magiker!

Kontakt:
Karin Totland | 920 85 402 | kt@forskningsradet.no |www.forskningsradet.no