Praktisk informasjon – Forskningstorget i 2017

 Viktige beskjeder:  Viktige beskjeder sendes via SMS.  Forutsetter registrering av telefonnummer til Andre.Alfredsen@hioa.no innen 15.september.

 Container for nattlagring:  Container for oppbevaring av utstyr blir plassert i bakhagen. Venstre side av Aulabygningen. Merk utstyr. Ta med tape, tusj, hyssing til poser og evt. oppbevaringsesker.

Åpningstider for inn- og utlasting:

  • Torsdag         21.9 kl. 15.00 – 20.00 (eller til alle ferdige med riggingen)
  • Fredag           22.9 kl. 08.00 – 08.45 og 1700 – 1800
  • Lørdag           23.9 kl. 09.00 – 09.45

I containeres åpningstid er denne bevoktet. I øvrig tidsrom er den låst. Ved behov for tilgang utenom åpningstid, ta kontakt med Informasjonsboden. Alle må hente sine ting innen 08.45 på fredag / 09.45 på lørdag. Slik at boden er klar til å ta imot publikum kl 09.00 på fredag / 10.00 på lørdag.

Kaffe:  Serveres både fredag og lørdag fra kl 08.00 – 09.00/09.00 – 10.00 på Aulatrappen. Vi sender SMS når kaffen er klar.

Pizza:  Det serveres pizza til alle deltakere under riggingen torsdag. Vi setter opp langbord på plassen og alle er velkommen til pizzagilde kl 16:30.  Vi sender ut SMS melding når pizzaen er på plass

Kantine:  Kantinen i Aulabygningen er åpen på fredag med salg av enkel kantinemat, så lenge beholdningen rekker. Lørdag er kantinen tilgjengelig for bruk mellom kl 11.00 og 13.00. Det vil IKKE være mulig å kjøpe mat der da. Ta med medbrakt.

Oppbevaring av personlige eiendeler:  Vi tilbyr ikke noe sted for oppbevaring av personlige eiendeler.

Toaletter: Toaletter til bruk for utstillere (ikke publikum) finner dere i Aulabygningen, på vestsiden

Søppel:  Vårt crew plukker søppel og holder det ryddig på plassen. Utstillere har ansvar for egne boder og området utenfor. Søppel kan kastes i container. Det er kildestortering og søppelcontainere står på vestsiden av Aulabygningen. Beskjed kommer også på SMS.  Merk at rester etter utstillingselementer, brosjyrer, løpesedler ol. skal tas med hjem. Vi har bare begrenset kapasitet, og ber dere om å respektere dette.

Vann:  Vann er tilgjengelig i kraner ved trappene til Vestbygningen og ved Aulabygningen

Parkering:  Universitetet i Oslo har ingen parkeringsplasser til disposisjon for deltakerne. La bilen stå hjemme om mulig. Avgiftsparkering er mulig i nærheten.

Informasjonsboden:  Informasjonsboden har førstehjelpsutstyr tilgjengelig. Vi tar også imot kunngjøringer som kan annonseres over speakeranlegget. Forskningstorgbrosjyrer er også tilgjengelige. Alle ansvarlige for Forskningstorget vil være utstyrt med walkie talkies.

Ved behov for hjelp eller andre spørsmål tas det kontakt med Informasjonsboden. Vi delegerer oppdragene til vårt crew og sørger for at dere får så god hjelp som mulig.

Utsjekking på lørdag:  Alle utstiller må slå sammen bord og stoler, og fjerne alt søppel. Dår dette er gjort vil vi sammen med dere sjekke at alt innleid utstyr er på plass. Vi kontrollerer korrekt antall møbler jf. bestilling og at det ellers er ryddig og rent. Brosjyrer, store kartonger eller utstillingsgjenstander tas med hjem.

VIKTIGE TELEFONNUMMER

  •  POLITI                  112
  • BRANN                  110
  • AMBULANSE         113
  • LEGEVAKT            116117

Ved brann/ulykker skal Informasjonsboden kontaktes umiddelbart samtidig som dere setter i gang tiltak som slukking av brann, førstehjelp og lignende.  Se eget skriv om beredskap.

Vakthold : Om nettene vil vektere passe området. Vi anbefaler at verdifulle gjenstander tas ut av teltet og låses inn i lagercontainer om natten.

Dette dokumentet kan også lastes ned som pdf.